Gratis kennismaking

Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en onderzoeken we wat ik voor jou kan betekenen. Het is geen uitzondering als ik je in dit eerste gesprek al van advies kan voorzien rondom je loopbaanvraag. Tevens is dit een goede gelegenheid om te ervaren of er sprake is van een klik, welke één van de belangrijkste voorwaarden is voor een succesvol traject wat mij betreft.

Zie je na het gesprek geen aanleiding tot vervolggesprekken? Geen probleem natuurlijk. Indien je wel besluit dat je verder begeleid wil worden door mij, dan ontvang je  per mail een inhoudelijk voorstel en de tariefstelling. Dit document kun je ook gebruiken richting je huidige of voormalige werkgever, welke wellicht je tegemoet kan komen in de kosten.

Woon en/of werk je in Noord Holland? Dat komt goed uit. Ik ook. Omdat ik niet vanuit een vast kantoor werk, heb jij niet veel reistijd en regel ik een prettige en goed bereikbare werkruimte voor ons.


susan dupon (1)Susan Dupon

06-16971023

contact@dupon-coaching.nl

 

 

Dupon Coaching, Noord Holland, KvK nr. 56615191, aangesloten bij Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals

Dupon Coaching hanteert de Noloc Gedragscode en de Noloc Algemene Leveringsvoorwaarden voor leden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en gelden vanaf 1 januari 2011. De volledige documenten zijn via onderstaande links in te zien:

Gedragscode Noloc

Algemene Voorwaarden Noloc-leden