Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
shutterstock_177186203

Als je, om wat voor reden dan ook, op zoek bent naar (ander) werk, begin dan bij het begin. Namelijk bij jezelf. Klinkt wellicht als een open deur, maar probeer maar eens kort antwoord te geven op deze vragen. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Vind je deze vragen niet eenvoudig te beantwoorden? Ik kan je daarbij helpen met behulp van gerichte gesprekken, diverse oefeningen en eventueel loopbaantesten. Op jouw tempo, maar altijd gericht op ons doel: zo snel mogelijk werk vinden dat bij jou past. Als je weet hoe je in elkaar steekt, wat je belangrijk vindt, waar je talenten liggen en welke ambities je hebt, komt jouw ideale baan een stuk dichterbij. De focus die je hiermee krijgt en de energie die het je op zal leveren, helpt je bij het vinden van ander werk. Dat garandeer ik je. Gericht zoeken levert veel meer resultaat op dan “open staan voor een nieuwe uitdaging”.