Susan Dupon

Afbeelding

Mijn loopbaan startte ik bij Randstad Uitzendbureau, waar ik gegrepen werd door het fenomeen mens en werk. De verscheidenheid aan mensen sprak mij aan. Het gaf mij als intercedent voldoening de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen. Alle partijen tevreden. Daar houd ik van. Later haalde ik als rayonmanager vooral energie uit het leiding geven en uit het coachen van medewerkers. Wat motiveert ze? Waarom maken ze bepaalde keuzes? Hoe kan ik ze daarbij helpen? Hoe kunnen zij hun talent optimaal inzetten?

Ondertussen rondde ik in mijn avonduren de HBO studie Personeel en Arbeid af en deed diverse trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, kreeg twee kinderen, deed een aantal interim P&O opdrachten en werkte 5 jaar met veel plezier als loopbaanadviseur/coach bij een grote gemeente. Daar begeleidde ik ambtenaren die een andere baan wilden en/of moesten. Work-life-balance, ontslag, opleidingskeuzes, niet goed functioneren, ziekte, persoonlijke ontwikkeling, inzicht- en gedragsveranderingen, arbeidsconflicten, sollicitatietraining; alles kwam voorbij.

De stap om voor mezelf te gaan werken, maakte ik in 2012 nadat ik hersteld was van de behandelingen tegen kanker. Vanuit Dupon Coaching kan ik op mijn eigen manier mensen verder helpen in hun loopbaan en adviseer ik organisaties hierin. Op een pragmatische wijze persoonlijke en zakelijke doelen bereiken. Daar werk ik graag aan mee.

Ik ben blij met mijn werk. Ik doe wat bij me past. Dat gun ik anderen ook.