Werken aan balans

shutterstock_182849096

Ons leven is met ups en downs continu in beweging en het is de kunst om mee te bewegen. Individuele coaching richt zich op een voor jou zo waardevol en plezierig mogelijk leven. Het gevoel dat je in balans bent en, als het even kan, gelukkige momenten te ervaren (ik bedoel, wie is er nu aan één stuk door gelukkig?). Gewoon. Energie hebben.

Mijn manier van persoonlijke coaching is geen shortcut naar het perfecte leven.  Wat is het dan wel? Een dialoog over de ideale én realistische invulling van jouw leven. Dit doen we door kort stil te staan bij je levensloop; welke route heb je afgelegd naar het punt waar je nu bent? Daarna verdiepen we ons in jouw levensgebieden zoals gezin, relatie(-s), gezondheid, werk, huishouden, ontspanning. Noem maar op. We gaan samen na welke levensgebieden op dit moment van toepassing zijn op jouw leven. Aan de hand hiervan brengen we op een praktische manier in kaart hoe het echt met je gaat en waar je naar toe wil. We dromen weg bij het ideale plaatje, maar richten ons op de haalbare doelen. Het bereiken van doelen maakt ons immers gelukkiger.

Laten we samen de tijd nemen om stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk is. Hoe je het zou willen hebben? Welke keuzes moet je daarvoor maken? Maar ook, hoe ga je dat aanpakken? En vooral, hoe houd je het vol?

Soms heb je daar een beetje hulp bij nodig. Niks mis mee om eens op een praktische en motiverende manier hierbij begeleid te worden. Het kan je alleen maar verder brengen.